Loading...
Service2018-03-30T11:10:18+00:00

Bent u op zoek naar Bakkerij apparatuur?

Maak een afspraak

Onderhoud door SVM Bakery Machines

Door regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw machines. Onderhoud kost uiteraard geld maar de kans is groot dat u er storingen en dus reparaties mee voorkomt. Per saldo vermindert u door planmatig onderhoud uw kosten. Het voordeel van onderhoud is ook dat u het kunt plannen wanneer het u uitkomt. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw planning en agenda.

Renovatie door SVM Bakery Machines

Door een machine op tijd te renoveren kan deze langer mee dan de oorspronkelijk geschatte levensduur. Een renovatie is te zien als een investering in uw huidige machine waardoor u de aanschaf van een nieuwe, meestal duurdere machine kunt uitstellen (of niet meer nodig is). Wij adviseren u graag en helpen u bij het maken van een berekening.

Reparatie door SVM Bakery Machines

Waarschijnlijk gebeurt het niet al te vaak maar zeker bij een hoog aantal machine-uren kan het gebeuren dat er een keer een reparatie moet plaatsvinden. Reparaties kunt u zoals gezegd wel voorkomen door regelmatig onderhoud.

Bakkerij apparatuur huren door SVM Bakery Machines

Tot slot kunt u bij ons diverse bakkerijapparatuur huren. Voor u een prettig idee wanneer u tijdelijk een machine of apparaat nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens onderhoud of als extra capaciteit of wanneer u nog niet tot aanschaf wil overgaan. Informeer gerust naar onze mogelijkheden en interessante tarieven.

Onze Merken

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul gerust het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende afspraak.