Al bijna drie jaar maakt Maarten Langeslag in Amsterdam sappige zuurdesembroden met een kenmerkende knapperige, donkere korst. Maarten begon de reis bij Restaurant De Kas als restaurantbakker. Dit bleek erg succesvol en al snel kwamen er aanvragen van andere chef-koks en begon Maarten ook voor andere restaurants te bakken. In 1,5 jaar tijd ontgroeide hij de keuken en bakte hij vanuit een van de meest bekende BBrood-winkel. Na 1,5 jaar verhuisde Maarten naar zijn nieuwe bakkerij aan de Jan Evertsenstraat 31. Een ruimte waar hij weer kan groeien terwijl hij al zijn kenmerkende broden, gebakjes en croissants maakt.
SVM Bakery Machines heeft er het volgende mogen leveren:
- Ovens
- JMO broodsnijmachine met instelbare snijdikte
- Werkbanken met houten bladen
- Werkbanken met RVS bladen
- Broodafkoel wagens
- Broodpresentatie karren
- Hygiƫnische afvalbakken
- Platenwagens, enzovoorts