Waar staat SVM Bakery Machines voor

We doen boodschappen, maar dan vooral bij de supermarkt. Voornamelijk omdat we zo weinig tijd hebben. De (banket)bakker en in mindere mate de slager, de groenteboer worden soms ook op een bezoekje getrakteerd. Daarom zien we helaas steeds meer van deze vaklieden verdwijnen uit ons straatbeeld. Dat betekent dat slagers, groenteboeren en (banket)bakkers het niet altijd even makkelijk hebben. En daarom:

SVM Bakery Machines wil elke ondernemer een passende oplossing bieden. We krijgen energie van tevreden klanten waarvoor we een (complex) vraagstuk hebben opgelost.

Of zoals een van onze medewerkers verwoordt: “Het geeft mij veel duidelijkheid in mijn werk. Voor een klus kwam ik bijvoorbeeld bij een klant van ons. Deze klant vertelde dat hij vanwege de Covid-19 klanten was verloren en dat hij daardoor veel omzet is misgelopen. De storing van zijn machine was gecompliceerd en daarbij was het voor zijn bedrijfsvoering een essentiële machine. Deze storing wilde hij zo voordelig mogelijk opgelost hebben, omdat zich ook een nieuwe klant had gemeld die producten bij hem wilde afnemen. Omdat deze betreffende machine niet werkte, zou hij nu een nieuwe machine moeten aanschaffen. Hij wilde dus minimaal investeren in een andere machine, maar het zou hem enorm helpen wanneer we deze storing zouden weten op te lossen. Doordat ik nu weet wat onze missie en visie inhoudt, weet ik wat er van mij wordt verwacht. Ik heb deze ondernemer kunnen helpen door nét “dat stapje harder te lopen” voor hem en met hem mee te denken. Hiermee heb ik zijn hulpvragen weten in te vullen met een machine die volledig beantwoordt aan zijn behoefte en zijn bedrijf is weer “up and running” en door mijn ervaring heb ik de machine weer weten te herstellen. Dat kenmerkt ons bedrijf en mentaliteit. Het is ons DNA geworden en daar zijn we allemaal trots op”!

Klanten referenties

“Vandaag gebeld voor bakjes en vandaag ook geleverd , helemaal van Nederland naar mechelen ! Top service !”

BRAM VAN DE VOORDE

“Snelle services en goed advies! Prettig schakelen met Steven”

LESLEY DE BEER