Waar staat SVM Bakery Machines voor

We doen boodschappen, maar dan vooral bij de supermarkt. Voornamelijk omdat we zo weinig tijd hebben. De (banket)bakker en in mindere mate de slager, de groenteboer worden soms ook op een bezoekje getrakteerd. Daarom zien we steeds meer van deze vaklieden verdwijnen uit ons straatbeeld. Dat betekent dat slagers, groenteboeren en (banket)bakkers het niet altijd even makkelijk hebben. En daarom:

SVM Bakery Machines wil elke ondernemer een passende oplossing bieden. We krijgen energie van tevreden klanten waarvoor we een (complex) vraagstuk hebben opgelost.

Of zoals een van onze medewerkers verwoordt: “Het geeft mij veel duidelijkheid in mijn werk. Voor een klus kwam ik bij een klant van ons. Deze klant vertelde dat hij vanwege de Corona allerlei klanten was verloren en dat hij daardoor veel omzet is misgelopen. De storing op zijn machine was gecompliceerd en daarbij was het voor zijn bedrijfsvoering een essentiële machine. Deze storing wilde hij zo voordelig mogelijk opgelost hebben, omdat zich ook een klant had gemeld die nieuwe producten bij hem wilde afnemen. Hiervoor had hij een nieuwe machine nodig. Hij wilde dus ook investeren in een goede machine, maar met minimale middelen en deze storing opgelost hebben. Doordat ik nu weet wat onze missie en visie inhoudt, weet ik wat er van mij wordt verwacht. Ik heb deze ondernemer kunnen helpen door nét “dat stapje harder te lopen” voor hem en met hem mee te denken. Hiermee heb ik deze hulpvragen weten in te vullen met een machine die volledig beantwoordt aan zijn behoefte en zijn bedrijf is weer “up and running” doordat ik de machine weer heb weten te herstellen. Dat kenmerkt ons bedrijf en mentaliteit. Het is ons DNA geworden en daar zijn we allemaal trots op”!

Klanten referenties

“Vandaag gebeld voor bakjes en vandaag ook geleverd , helemaal van Nederland naar mechelen ! Top service !”

BRAM VAN DE VOORDE

“Snelle services en goed advies! Prettig schakelen met Steven”

LESLEY DE BEER