Persbericht

SVM Bakery Machines te Barneveld heeft Alex de Haan weten te strikken per 18 mei om de organisatie verder te optimaliseren en te professionaliseren. Alex de Haan heeft ruime ervaring in de bakkerij sector en heeft ruim 6 jaar gewerkt bij Beko Bakkerij Techniek en heeft de afgelopen jaren internationale ervaring opgedaan in de verkoop van grondstoffen. De kans om terug te keren in de machineverkoop en om SVM te ondersteunen in diens ambitieuze groeiplannen waren doorslaggevend voor De Haan en SVM om met elkaar dit avontuur aan te gaan. Zowel SVM als De Haan hebben een brede kennis van machines en diens toepassingen en het ambacht om hen te helpen de juiste keuzes te maken. Alex zal Steven gaan ontlasten zodat hij zich op de kerntaken van SVM kan richten. Alex zal verantwoordelijk zijn voor de gehele sales en zorgen dat SVM zijn positie verder verstevigt en uitbouwt.

SVM maakt de afgelopen jaren een stormachtige groei door. Enkele jaren geleden gestart in een kleine schuur en uitgegroeid tot een bedrijf met een hal van maar liefst 2000 m2, is SVM inmiddels een volwaardige speler in de wereld van bakkerijmachines. “Mede door de centrale ligging van SVM in Barneveld, is het mogelijk om snel en efficiënt storingen te verhelpen en door de compacte, maar bovenal nuchtere organisatie heeft SVM geen hoge overhead kosten, die allemaal in het voordeel werken van onze klanten”, aldus Alex de Haan en Steven van Middendorp. SVM beschikt inmiddels ook over een aantal merken waarover zij het unieke importeurschap heeft voor Nederland. Hierdoor kan SVM nieuwe planeetmengers, spiraalkneders, broodsnijmachines, ovens, uitrolmachines enzovoorts leveren, maar ook gereviseerde machines met bekende Nederlandse kwaliteit. Dat betekent een volwaardig jaar garantie, u kunt rekenen op dag en nacht service en preventief onderhoud, maar u kunt bij hen ook terecht voor messenwissel abonnementen, slagroommachine service abonnementen, enzovoorts.

U kunt SVM 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 085 – 902 8814 en ook kunt u een afspraak maken met Alex de Haan op nummer 06 – 11 12 49 06 of Steven van Middendorp op 06 – 17 01 89 66.