Bent u op zoek naar Bakkerij apparatuur?

Maak een afspraak

Onderhoud door SVM Bakery Machines

Door regelmatig onderhoud verlengt u de levensduur van uw machines. Onderhoud kost uiteraard geld maar de kans is groot dat u er storingen en dus reparaties mee voorkomt. Per saldo vermindert u door planmatig onderhoud uw kosten. Het voordeel van onderhoud is ook dat u het kunt plannen wanneer het u uitkomt. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw planning en agenda.

Renovatie door SVM Bakery Machines

Door een machine op tijd te renoveren kan deze langer mee dan de oorspronkelijk geschatte levensduur. Een renovatie is te zien als een investering in uw huidige machine waardoor u de aanschaf van een nieuwe, meestal duurdere machine kunt uitstellen (of niet meer nodig is). Wij adviseren u graag en helpen u bij het maken van een berekening.

Reparatie door SVM Bakery Machines

Waarschijnlijk gebeurt het niet al te vaak maar zeker bij een hoog aantal machine-uren kan het gebeuren dat er een keer een reparatie moet plaatsvinden. Reparaties kunt u zoals gezegd wel voorkomen door regelmatig onderhoud.

Bakkerij apparatuur huren door SVM Bakery Machines

Tot slot kunt u bij ons diverse bakkerijapparatuur huren. Voor u een prettig idee wanneer u tijdelijk een machine of apparaat nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens onderhoud of als extra capaciteit of wanneer u nog niet tot aanschaf wil overgaan. Informeer gerust naar onze mogelijkheden en interessante tarieven.

Broodsnijmachinemessen laten wisselen door SVM Bakery Machines

Uw broodsnijmachinemessen aan vervanging toe of een periodieke onderhoudsbeurt aan uw broodsnijmachine? SVM Bakery Machines is de specialist in onderhoud en service. Door jarenlange ervaring kunnen onze monteurs alle broodsnijmachines voorzien van nieuwe messen en een onderhoudsbeurt uitvoeren.

Wij bieden standaard 2 soorten broodsnijmachinemessen aan. Dit zijn de blanco en de Teflon-coated messen. De messen gaan gemiddeld 17.500 broden mee. De Teflon-coated messen zijn uitermate geschikt voor zuurdesems en roggesoorten.

De blanco messen zijn geolied met Foodsafe olie.

Blanco messenwissel:
€82,50 Excl. BTW
Teflon messenwissel:
€112,50 Excl. BTW

Hoe werken wij?

Nadat u contact heeft opgenomen voor een periodieke onderhoudsbeurt of het laten vervangen van uw broodsnijmachinemessen komen wij uiterlijk binnen 14 werkdagen langs om de machine weer als nieuw te laten snijden. Nadat de servicebeurt is gedaan maken we een inschatting hoeveel broden de machine snijdt op jaarbasis. In overleg met u bepalen we de volgende onderhoudsbeurt.

Wat doen wij met uw machine:

 • Broodsnijmachinemessen vervangen
 • Smeren
 • Schoonmaken
 • Volledig visueel nakijken
 • Prijs is inclusief voorrijkosten

Serviceduur:

Binnen 14 werkdagen komen wij bij u langs om het onderhoud of de broodsnijmachinewissel uit te voeren.

Heeft u een storing? Geen probleem, dan zorgen wij dat u uw brood z.s.m. weer kunt snijden. Kunnen wij de storing niet op locatie oplossen, dan krijgt u van ons een leenmachine!

Vragen?

Bel ons direct op +31 (0)85 90 20 814 of mail: info@svm-bakerymachines.nl

Leasen

Voor veel bedrijven is leasing nu al een vast onderdeel van hun financieringsstrategie. Maar welke voordelen biedt leasing?

SVM Bakery Machines biedt u de mogelijkheid machines te leasen via Grenke Finance N.V. www.grenke.nl.

De voordelen van leasen:

 • Vanaf €500,- excl. BTW
 • Geen grote kostenpost: behoud van cashflow.
 • Betalen in vaste termijnen.
 • 100% Financiering van de investering.
 • Up-to-date apparatuur, garanties zoals bij koop.

Eigendom

Na afloop van het leasetermijn kunt u besluiten het apparaat terug te geven, het huurcontract door te laten lopen, danwel voor een eenmalig bedrag over te nemen; waarna u volledig eigenaar wordt van de geleasede apparatuur.

Administratiekosten

Per leaseovereenkomst wordt een eenmalig bedrag van €82,50 excl. BTW aan administratiekosten in rekening gebracht.

Wat is het stappenplan

Om de leaseaanvraag in te dienen, hebben we onderstaande gegevens nodig:

 • Productinformatie
 • Investeringsbedrag
 • Gewenste looptijd
 • Uw bedrijfsgegevens (incl. KVK nummer)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel +31 85 90 28 814 of mail info@svm-bakerymachines.nl

Onze Merken

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul gerust het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende afspraak.