Mijn naam is Erwin Verhoef, ik wil mezelf graag even voorstellen omdat ik de nieuwe trots ben voor de firma SVM Bakery Machines. Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn vriendin in Hellevoetsluis.

Zoals velen zeggen, ben ik een vrolijke, goedlachse en spontane vent die alles op alles zet om het onderste uit de kan te halen. En daar ben ik het volledig mee eens.

Mijn roots ligt in de Hoeksche Waard, Strijen om precies te zijn. Op mijn 14e maakte ik kennis met de bakkerij en heb ik mijn eerste werkzaamheden verricht in de bakkerij. Vanaf dat moment heb ik mijn studies ook op de bakkerij gericht.

Ik heb meerdere kanten van het vak gezien; ambachtelijke bakkerijen, industriƫle bakkerijen en zelfs hoe het er in het buitenland aan toe gaat.

Een stage van 6 maanden in Cyprus als patissier en later 4 jaar woonachtig geweest op het mooie Sint Maarten. Hier heb ik de bakkerij afdeling in een supermarkt opgezet, welke nog steeds operationeel is. Daarnaast ben ik in de horeca werkzaam geweest.

Na deze zeer mooie ervaring, ben ik met een goede vriend onze eigen bakkerij begonnen in Den Bommel. Na 5 succesvolle jaren zijn onze wegen gescheiden, omdat onze ambities een andere kant op zijn gegaan.

Dus een nieuwe uitdaging voor mij, wat resulteerde in een vergelijkbare baan zoals deze, waarbij ik mijn ambities kon vergroten en veel ervaring op heb gedaan in bakkerij machines. De bakkerij branche is natuurlijk moeilijk los te laten.

Zodoende weet ik niet alleen met vele bakkerij machines te werken als bakker, maar ben ik nu de machines ingedoken, zodat ik ze ook kan repareren en kan ik advies geven over welke machines passen bij de werkzaamheden.

Ik kijk er naar uit om iedereen persoonlijk te ontmoeten. We gaan met elkaar een mooie toekomst aan en zullen wellicht geschiedenis schrijven. En zo nu en dan een bakkie koffie, daar ben ik gek op.

Met vriendelijke groet,
Erwin Verhoef